Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja

Svi fajlovi na sajtu postavljeni su isključivo kao demonstrativni primeri,  vokalnih-audio-vizuelnih tehnika. Svaki zapis tonski ili video nema  za cilj niti jedan vid promocije proizvoda koji se u okviru demo primera vide ili čuju, već demostraciju raznolikih tehnika govorne intepretacije.  Zabranjeno je kopiranje bilo kog sadržaja,  sa bilo koje strane  sajta.  Svaki govorni segment, audio ili video  zapis na ovom sajtu zaštićen je zakonom o autorskim pravima i ne može se koristiti van ovog sajta,  ni pod kojim uslovima bez prethodne  saglasnosti njegovih autora.

Svi lični podaci koji se pošalju putem kontakt forme na web sajtu ostaju isključivo za komunikaciju na relaciji klijent – admin sajta  i neće biti deljeni dalje sa trećim licima.

Za šta koristimo ove informacije?
Informacije koje prikupljamo od Vas možemo koristiti na sledeće načine:

Da uskladimo prikaz sa Vašim interesovanjima
(informacije nam mogu pomoći da bolje odgovorimo na Vaše individualne potrebe)

Da unapredimo sajt
(Povremeno se radi na poboljšanjima sajta, a bazirano na informacijama i sugestijama koje dobijemo od Vas)

Da li koristimo “kolačiće”?
Da. “Kolačići” su mali fajlovi koje sajt ili provajderi usluga šalju na Vaš računar kroz veb brauzer (ukoliko to Vi dozvolite u podešavanjima vaše pregledača) i oni omogućavaju da sajt ili provajderi usluga prepoznaju Vaš brauzer i na taj način snime i sačuvaju odredjene informacije. Više o kolačićima ovde
Mi koristimo kolačiće takodje u procesu analize podataka o saobraćaju i korišćenja sajta (Google Analytics kolačići) da bi na taj način bili u mogućnosti da Vam ponudimo bolju uslugu i više funkcionalnosti. Mi možemo takvu analizu sprovesti u saradnji sa nezavisnim provajderima usluga da bi smo što bolje razumeli potrebe naših korisnika. Ti nezavisni provajderi usluga nemaju pravo da koriste informacije sakupljene sa naše strane, osim u svrhu analize podataka a za cilj da unapredimo sajt.

Vaše svako korišćenje našeg sajta jeste ujedno i Vaše prihvatanje uslova korišćenja sajta Zahvaljujemo na razumevanju