3D animacija – izrada 3D reklama

3D Animacija je prilično kompleksna računarska grafika. Kod izrade animirane TV reklame, animacija će omogućiti da vizuelno simuliramo, objekte, događaje, živa i neživa bića. Drugi rečima 3D animacija provešće nas kroz  proces oživljavanja kompjuterskih generisanih 3D slika.

U filmskoj industriji, animirani objekti su toliko verni da često ne pravimo razliku između onih koji su stvarni i onih koji su napravljeni uz pomoć računara. Dobru animaciju uvek treba da isprate i kvalitetni zvučni elementi. Upravo oni će zaokružiti čitav vizuelni doživljaj.

Izrada 3d reklama, ne podrazumeva samo veštinu i znanje, to je i umetnost. Animirana 3d reklama predstavlja sve prihvatljivije  rešenje za kompanije sa ograničenim  budžetom, jer u većini slučajeva troškovi izrade mogu biti drastično su niži u odnosu na igrane televizijske reklame, gde se često angažuje čitava mašinerija ljudi.

Animacija 3d reklame B.Panov, Voice over Aleksandar Arsic

Kratki animirani film na vašem sajtu ili promo video

Mnogi maštaju o svojoj TV reklami. Međutim troškovi zakupa oglasnog prostora na vodećim televizijama za mnoge kompanije su neprihvatljivi. Internet je odavno otvorio svoja vrata, a većina kompanija to već uveliko zna dobro iskoristiti. Ukoliko poslovanje bazirate online, animacija ili kratki promo video na internet sajtu je odlična ideja. Vaše nove i postojeće proizvode ili usluge na pokazaćete na dopadljiv način i skrenuti pažnju novih potencijalnih kupaca. Tako ostavljate utisak daleko ozbiljnije kompanije.

Vaš internet sajt je prozor u svet. Velike kompanije sve više novca ulažu u internet reklamu. Treba iskoristiti sve mogućnosti koje savremene tehnologije čine dostupnim. To se  može maksimalno isplatiti, jer putem interneta do vašeg proizvoda ili usluge stiže vaša ciljna grupa. Oni koje taj proizvod zaista interesuje. Ukoliko uspete da zadržite njihovu pažnju na vašem PROIZVODU , na dobrom ste putu.

Kakav efekat može postići animirani film na vašem sajtu ili društvenoj mreži ? Danas internet kupac od proizvoda očekuje ne samo kvalitet, već i doživljaj, koji se teško može preneti sitno kucanim tekstom na sajtu. Približite mu svoje proizvode za samo minut ili dva kroz kratki EXPLAINER VIDEO koji može čitati profesionalni spiker. Tada je sveopšti utisak apsolutno drugačiji. Nemojte zaboraviti ni društvene mreže, na kojima se takođe može videti vaš animirani promo video ( kombinacija slika, 2D ili 3D animacije ). Dakle,  mogućnosti  koje nam pruža internet za bilo koji oblik multimedijalnog prezentovanja su ogromne. Ukoliko imate kompletnu ideju, krenite što pre u realizaciju.