Izrada tv reklama, video produkcija, spotovi, prezentacije

Video produkcija, izrada tv reklama, video prezentacije, korporativni i promo filmovi, snimanje, montaža i animacija. Studio je specijalizovan za 2D i 3D animacije, i to za potrebe televizijske reklame. U ovom studiju urađen je veliki broj adaptacija TV reklama, a često je angažovan od strane najvećih marketinških agencija. Uvek je otvoren za saradnju sa direktnim klijentima koji su u potrazi za kvalitetnim rešenjima.

Za adaptacije tv spotova, korporativni ili promo film, pored promena u vizuelnom smislu, uvek možete računati i na podršku profesionalnih spikera sa kojima studio ima stalnu saradnju. Takođe, nekoliko zapaženih muzičkih tv spotova izašlo je upravo iz pragmine video kuhinje. Naravno za sve to često nije izvodljivo bez adevkatnog spikerskog glasa. Jednostavno rečeno, o čemu god da se radi,  profesionalni spiker je uvek spreman da pruži svoj maximum, ali i da obezbedi produkciju visokog kvaliteta.

TV reklama primer 1:

Izrada tv reklama za časopis N. G izdanje za Srbiju (Adria M.) trajanje 30 sec.

TV reklama primer 2:

Snimanje televizijskog spota za Ušće Shoping Centar Beograd u trajanju od 25 sec

TV reklama primer 3:

Izrada tv spota za magazin Maxim u trajanju od 10 sekundi

TV reklama primer 4:

Video produkcija tv reklama u trajanju od 30 sec

Video produkcija iz dana u dan dobija na svom značaju. Neograničene mogućnosti za plasiranje videa, pružio je upravo internet. Mnoge kompanije koriste ovaj vid komuniciranja sa ciljnom publikom i kroz korporativne prezentacije, treninge i dvd brošure. Zahvaljujući timu sa višegodišnjim iskustvom i njihovom specifičnom pristupu u svakom segmentu video produkcije, mnogi klijenti uspeli su da ponovo pronađu put da ovog studija i iznova poklone svoje poverenje.

Za sve informacije u vezi adaptacije, izrade i snimanja TV reklama kontaktirajte nas.