Izrada tv reklama, video produkcija, spotovi, prezentacije

Video produkcija, izrada tv reklama, video prezentacije, korporativni i promo filmovi, snimanje, montaža i animacija. Studio je specijalizovan za 2D i 3D animacije, i to za potrebe televizijske reklame. U ovom studiju urađen je veliki broj adaptacija TV reklama, a često je angažovan od strane najvećih marketinških agencija. Uvek je otvoren za saradnju sa direktnim klijentima koji su u potrazi za kvalitetnim rešenjima.

Za adaptacije tv spotova, korporativni ili promo film, pored promena u vizuelnom smislu, uvek možete računati i na podršku profesionalnih spikera sa kojima studio ima stalnu saradnju. Takođe, nekoliko zapaženih muzičkih tv spotova izašlo je upravo iz pragmine video kuhinje. Jednostavno rečeno, o čemu god da se radi,  tim je uvek bio spreman da pruži svoj maximum, ali i da obezbedi produkciju visokog kvaliteta.

 

TV reklama primer 1:

Izrada tv reklama za časopis N. G izdanje za Srbiju (Adria M.) trajanje 30 sec.

TV reklama primer 2:

Snimanje televizijskog spota za Ušće Shoping Centar Beograd u trajanju od 25 sec

TV reklama primer 3:

Izrada tv spota za magazin Maxim u trajanju od 10 sekundi

TV reklama primer 4:

Video produkcija tv reklama u trajanju od 30 sec

Video produkcija iz dana u dan dobija na svom značaju. Neograničene mogućnosti za plasiranje videa, pružio je upravo internet. Mnoge kompanije koriste ovaj vid komuniciranja sa ciljnom publikom i kroz korporativne prezentacije, treninge i dvd brošure. Zahvaljujući timu sa višegodišnjim iskustvom i njihovom specifičnom pristupu u svakom segmentu video produkcije, mnogi klijenti uspeli su da ponovo pronađu put da ovog studija i iznova poklone svoje poverenje.

Za sve informacije u vezi adaptacije, izrade i snimanja TV reklama kontaktirajte nas.