Spikerski promo glasovi za video, film, radio i TV reklame

Voditelj čitanje najava reklama narator za film i videoSpikeri, naratori, glasovi za reklame, čitanje teksta / scenarija. Zahvaljujući kvalitetnim vokalima, ovi spikeri  iza sebe imaju veliki broj uspešnih projekata. Za potrebe čitanja radijske reklame, snimanje dzinglova, izradu video prezentacije ili snimanje tutorijala,  spikeri  sa iskustvom stoje na raspolaganju. Potrebno je samo pripremiti vaš finalni tekst i  kontaktirati nas. Finalni snimak spikerskog glasa biće Vam prosleđen elektronskim putem kada snimanje bude završeno.

Apsolutno je sve jedno,  da li se nalazite u susednom gradu ili na susednom kontinentu. Spikeri su na 3 koraka od Vas. Pre  svega precizno definišite finalni  tekst za vaš budući promo film, tutorijal  ili prezentaciju koja uključuje spikera. Kako biste dostavili finalnu verziju teksta, potrebno je da nas kontaktirate. U zavisnosti od dužine i vrste teksta kao i njegove namene dobijate preciznije informacije, oko mogućeg angažmana i dostupnosti nekoga od spikera.  Posle provere, potvrde i konsultacije lako se moze utvrditi termin snimanja. Po završetku,  Vaš finalni audio snimak je spreman  i biće  prosleđen elektronskim putem.

MUŠKI GLASOVIOPIS SPIKERSKOG GLASA / MOGUĆI NAČIN INTERPRETACIJEDEMO
ALEKSA sugestivan, autentitičan i siguran glas, dubok, energičan ili topao, po potrebi trejlerski, prepoznatljiv
DEJANdinamičan, poletan, zabavan, uverljiv, prepoznatljiv
MARKOurban, energican glas, poletan, prepoznatljiv
ŽELJKOdubok, baršunasti, energičan, dinamičan
ŽENSKI GLASOVIOPIS SPIKERSKOG GLASA / MOGUĆI NAČIN INTERPRETACIJEDEMO
ALEKSANDRAnežan, vedar, zavodljiv, mekan, ženstven, prepoznatljiv
ANAenergican, optimistican ton, leprsav
LJILJANAsnažan, bogat, uverljiv, energičan, cool, urban
SLAĐANAsvetao i vedar glas, optimistican

Većina klijenata kojima je bio potreban glas spikera tj. narator za promo video ili film uspela  je  da nas pronađe. Glasovnom podrškom,  spikeri  su učinili da korporativni filmovi, tutorijali i reklamni spotovi zvuče potpuno profesionalno i tako ostave neuporedivo bolji utisak prilikom prezentacije.