Spikeri, glasovi za TV reklame video, film i radio

Voditelj čitanje najava reklama narator za film i videoSpikeri, naratori, glas za radio i tv reklame, čitanje teksta / scenarija. Zahvaljujući kvalitetnim vokalima, ovi spikeri iza sebe imaju veliki broj uspešnih projekata. Za potrebe čitanja radijske reklame, video sinhronizacije, snimanje dzinglova, izradu video tutorijala, neki spikeri imaju čak i više od 15 godina iskustva. Potrebno je samo pripremiti vaš finalni tekst i  kontaktirati nas. Finalni snimak spikerskog glasa biće Vam prosleđen elektronskim putem kada snimanje bude završeno.

Apsolutno je sve jedno,  da li se nalazite u susednom gradu ili na susednom kontinentu. Spikeri su na 3 koraka od Vas. Pre  svega precizno definišite finalni  tekst za vaš budući promo film, tutorijal  ili prezentaciju koja uključuje spikera. Kako biste dostavili finalnu verziju teksta, potrebno je da nas kontaktirate. U zavisnosti od dužine i vrste teksta kao i njegove namene dobijate preciznije informacije, oko mogućeg angažmana i dostupnosti nekoga od spikera.  Posle provere, potvrde i konsultacije lako se moze utvrditi termin snimanja. Po završetku,  Vaš finalni audio snimak je spreman  i biće  prosleđen elektronskim putem.

MUŠKI GLASOVI
Opis glasa / Varijante koji spiker glasom može da iznese
DEMO
ALEKSA sugestivan i siguran glas, energičan ili topao, trejlerski, prepoznatljiv (više primera ovde → glas tv reklame)
DEJANdinamičan, poletan, zabavan, uverljiv, prepoznatljiv
MARKOurban, energican glas, poletan, prepoznatljiv
ŽELJKOdubok, baršunasti, energičan, dinamičan
ŽENSKI GLASOVI
Opis glasa / Varijante koji spiker glasom može da iznese
DEMO
ALEKSANDRAnežan, vedar, zavodljiv, mekan, ženstven, prepoznatljiv
ANAenergican, optimistican ton, leprsav
LJILJANAsnažan, bogat, uverljiv, energičan, cool, urban
SLAĐANAsvetao i vedar glas, optimistican

Za video sadržaje često je poteban glas spikera tj. narator za promo video ili film. Glasovna podrška znači mnogo za svaki korporativni film, video kurs ili promo video. Gledalac brže shvata i usvaja poentu videa. To je cilj.

Glas sinhronizovan sa videom ostavlja daleko bolji utisak u odnosu na titlovanje koje se ispisuje ispod slike i tako dodatno odvaraća pažnu tokom gledanja, bilo da video kreirate za potrebe sajta , youtube kanal, online marketing ili društvene mreže.