Spikeri, glasovi za TV reklame video, film i radio

Voditelj čitanje najava reklama narator za film i videoSpikeri, naratori, glasovi za reklame, radio i tv spotove, čitanje teksta / scenarija. Zahvaljujući kvalitetnim vokalima ovi spikeri i glasovi iza sebe imaju veliki broj uspešnih projekata. Za potrebe čitanja radijske reklame, video sinhronizacije, snimanje dzinglova, izradu video tutorijala, neki spikeri imaju čak i više od 15 godina iskustva. Potrebno je samo pripremiti vaš finalni tekst i  kontaktirati nas. Finalni snimak spikerskog glasa biće Vam prosleđen elektronskim putem kada snimanje bude završeno.

Apsolutno je sve jedno,  da li se nalazite u susednom gradu ili na susednom kontinentu. Spikeri su na 3 koraka od Vas. Pre  svega precizno definišite finalni tekst za reklamu, vaš budući promo film, tutorijal  ili prezentaciju koja uključuje spikera. Kako biste dostavili finalnu verziju teksta, potrebno je da nas kontaktirate. U zavisnosti od dužine i vrste teksta kao i njegove namene dobijate preciznije informacije, oko mogućeg angažmana i trenutno dostupnih spikera.  Posle provere dostupnosti spikera, potvrde i konsultacije lako se moze utvrditi termin snimanja. Po završetku,  Vaš finalni audio snimak je spreman  i biće  prosleđen elektronskim putem.

MUŠKI GLASOVI
Opis glasa / Varijante koje spiker glasom može da iznese
DEMO
ALEKSA sugestivan i siguran glas, po potrebi energičan, topao ili trejlerski glas, prepoznatljiv
DEKIdinamičan, poletan, zabavan, uverljiv, prepoznatljiv
MARKOurban, energican glas, poletan, prepoznatljiv
ŽENSKI GLASOVI
Opis glasa / Varijante koje spiker glasom može da iznese
DEMO
ALEKSANDRAnežan, vedar, zavodljiv, mekan, ženstven, prepoznatljiv
ANAenergican, optimistican ton, leprsav
BILJAuverljiv, nežan, sugestivan, prepoznatljiv
SLAĐANAsvetao i vedar glas, optimistican

Pored sinhronizacija spikerskih glasova za TV reklame, može se kreirati profesionalno snimljen audio sa spikerskim glasom. Video koji samostalno kreiraru mnoge kompanije obično služi da informiše, pokaže, objasni proizvod ili edukuje na online video platformama ili sajtovima kompanije. Tada je potreban profesionalni  spiker narator – glas za promo video ili film. Glasovna podrška spikera sa iskustvom neophodna je za korporativni film, video kurs ili promo youtube video. To govori o ozbiljnosti kompanije. jer gledalac daleko brže usvaja informacije koje prezentuje video.

Tekst ili spiker? Glas sinhronizovan sa videom ostavlja daleko bolji utisak u odnosu tekst koji se ispisuje na slici. Više teksta u videu dodatno odvaraća pažnu tokom gledanja, bilo da se video kreira za potrebe sajta, youtube kanal kompanije, online marketing.

Varijanta za društvene mreže  može biti čak kombinacija teksta koji prati sliku i spikerskog glasa u pozadini. Sledi primer, jednostavno video uputstvo uz opis karakteristika uređaja u kombinaciji spikerom, zatim jedan promo video