Radijski Džinglovi ( Identifikacioni Paket, Format AC )

” STARI ” RADIO U NOVOM ODELU !

radio-vokal-glasovi-produkcijaSa tradicijom dugom 40 godina  regionalni Radio Kruševac,  svojim signalom danas pokriva teritoriju sa potencijalno velikim brojem slušalaca. Javila se potreba da njihov radijski program u 2011. godini osveže novi radijski dzinglovi. Za program ovog regionalnog radija produciran je čitav set:  identifikacioni džinglovi,  sweeper-i,  spice za vesti i vreme, kao i radijske špice za najslušanije emisije na programu radija.

Pored čitavog niza produkcionih priprema potrebno je bilo organizovati i pevačke vokale. Takođe bilo je potrebno angažovati  i spikerski glas  koji će svojom interpretacijom na pravi način izneti ovaj paket džinglova.

Jedan od zahteva bio je da glas spikera do sada nije  suviše eksploatisan kroz  džinglove i reklame na teritoriji koju pokriva radio Kruševac. Dakle, tražio se upečatljiv spikerski glas koji će ujedno biti i osveženje za program ovog radija. Izbor svih glasova bio je  poveren Peđi Radvojeviću. Bez mnogo razmišljanja, Peđa je predložio da to bude muški spikerski glas iz Beograda, voice over talent Aleksandar Aleksa Arsić, čiji je vokal uliva poverenje.

radio-jinglovi-vokali-glasoviIako Aleksa ima dosta iskustva kada su u pitanju radijski džinglovi, priznaje da za njega nije bilo previše posla,  a na kraju se složio da su veliki doprinos ovom paketu dali pevački vokali:  Iva Vučićević, Katarina Belja, Tanja Obradović, Marko Ivić, kao i sam Peđa R. koji je učinio da vokali budu raspevani, ekipa kreativna i motivisana, a da se usput svi dobro zabave. Za preslušavanje je postavljen samo jedan mali deo ovog seta radijskih džinglova.

JINGLE PRIMER 1
JINGLE PRIMER 2
JINGLE PRIMER 3
JINGLE PRIMER 4
JINGLE PRIMER 5
JINGLE PRIMER 6
JINGLE PRIMER 7
JINGLE PRIMER 8
JINGLE PRIMER 9